Híreink

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Hódos Antal

A Hajdúnánási Ipartestület elnöke, Hódos Antal, október 23-a alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át csütörtökön Varga Mihály Nemzetgazdasági Minisztertől.
Bővebben

Kitüntetéseket adott át Varga Mihály

2015. október 22. kormany.hu Az államigazgatásban kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereknek és a gazdasági élet kiválóságainak nyújtott át elismeréseket Varga Mihály az 1956-os forradalom kitörésének ötvenkilencedik évfordulója alkalmából a Nemzetgazdasági Minisztériumban rendezett ünnepségen.
Bővebben

Mikrohitelprogram indul kisvállalkozásoknak

Kedvezményes, évi 3,9 százalékos kamatozású hiteleket igényelhetnek jövő év elejétől a Magyarországon bejegyzett budapesti, működő és életképes üzleti tervvel rendelkező mikrovállalkozások a Budapest Mikrohitel Programban – közölte a programot indító Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK).
Bővebben

Már idén spórolhatunk a jövő évi adóváltozásokkal

Bár a múlt héten benyújtott adócsomag számos – főként az adózás rendjét érintő – új szabályt tartalmaz, a vállalkozásoknak nem szabad elfelejteni, hogy a jövő évi adótörvény-változások nagy részét már nyáron elfogadták – emlékeztet a MAZARS legfrissebb összefoglalója. Érdemes áttanulmányozni a korábbi módosításokat is, hiszen egyes szabályok, így például a vállalkozásokat érintő növekedési adóhitel, már az év végi adókalkuláció készítése során is alkalmazhatóak.
Bővebben

Meghívó a 11. Hagyományőrző Disznótorra

2015-ben 11. alkalommal rendezzük meg a hagyományokat őrző-megújító disznótorunkat.
Bővebben

NÁNÁSI PORTÉKA - Piacátadás 2013. május 4-én

2013. május 4. A nánási termelők napja, a NÁNÁSI PORTÉKA napja. Minden hajdúnánási embert szeretettel várunk családjával 2013. május 4-én 8 órától a NÁNÁSI TERMELŐK PIACÁN!
Bővebben

Halászléfőző fesztivál Tiszaújvárosban

Tiszaújváros 2004 után 2012-ben újra megrendezte a halászléfőző fesztiválját a Sziget-Csárda melletti területen, a Tisza partján. Az esős idő ellenére nagy érdeklődés kísérte a rendezvényt, több, mint száz csapat (önkormányzatok, cégek, baráti társaságok) neveztek be a halászléfőző versenybe.
Bővebben

Kiskörei különdíj

Ipartestületünk első őszi gasztronóniai kirándulásának Kisköre volt a helyszíne. Nyertünk már itt sok díjat, ezért a verseny előtt többször felmerült bennünk, hogy most a cél tényleg a részvétel, hiszen nem lehet mindig nyertesen elhagyni Kiskörét.
Bővebben

8. Hagyományőrző Disznótor

Hagyományainkhoz híven március első szombatján megrendeztük - immár 8. alkalommal - a Hagyományőrző Disznótort. 2005 tavaszán az elsőt id. Hódos Antal javaslatára kezdtük el. Anti bácsi, aki nagy mestere a régi ételek elkészítésének, javasolta, hogy mutassuk meg a fiataloknak, milyen hagyományok kapcsolódtak régen a disznótorokhoz, amíg még lesznek olyan emberek, akik egyáltalán meg tudják mutatni.
Bővebben

Bocskai Korona

Stefán Camion

Autómentés
M3, M30, M35)
24 órában
Felépítmény-gyártás
Szállítás
Autóbontás
TruckShop
Szervíz
Hidraulikacső gyártás
Gumiszerelés
OMV kenőolajok

LAC-HÚS KFT.

Megbízható
Magyar
Minőségi

 
Korszerű vágóhíd
Kiskereskedelem
Magyaros étterem

Família Bútorbolt

Família
bútor és lakástextil bolt
Hajdúnánás

Isten óvja a tisztes ipart! 
Hajdúnánási Ipartestület - 1782 óta

powered by Á.G.I.-CMS 1.17
admin